Agenda  
Jaarvergadering 08-01-2020 - 20:11
Kinderoptocht 21-02-2020
Grote optocht 24-02-2020
Prijsuitreiking 05-03-2019 - 15:00 uur
     
Sluiting inschrijven grote optocht

 

 







Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde inschrijving, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:
NAW gegeven
Telefoonnummer
Emailadres

Afhandelen inschrijving
Wanneer u zich bij ons inschrijft, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. De gegevens van de  "schrank formulieren" worden aan de Schrank verstrekt. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Publicatie
Wij publiceren uw NAW gegevens niet.
Verstrekking aan derden
Wij verstrekken de inschrijvingen voor de optocht van BS de Schrank aan deze school. Wij hebben van deze BS de Schrank een AVG verklaring ontvangen waarin zij garanderen conform de wet AVG met deze gegevens om te gaan.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw inschrijving en deelname af te handelen, inclusief opvolgend seizoen. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar.

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.
Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.